De borstelaar reiniging van terras en bestratingen.

Verwijdering groene aanslag
en gladheid. Uw terras weer als nieuw….

Geen glad terras meer met groene aanslag!

Is uw mooie terras glad en groen geworden? Met onze gepatenteerde borstelmachine kunnen wij uw terras of bestrating op een milieuvriendelijke manier reinigen, en zorgen we ervoor dat uw terras weer veilig wordt en als nieuw eruit ziet!

Wij reinigen

Natuursteen
Vlonders & steigers
Hardhout & Bankirai
Betontegels en klinkers
Grindtegels
Terras, oprit of tuinpad

Milieuvriendelijk uw terras reinigen

Wij gebruiken voor de reiniging van uw terras geen chemicaliën. De gepatenteerde borstels van onze machines hebben alleen water nodig om alle groene aanslag duurzaam te verwijderen en uw terras te polijsten. Uw planten en verfwerk blijven onaangetast terwijl uw terras er weer als nieuw uitziet zonder groene aanslag en gladheid.

Langdurig resultaat!

Na de behandeling van uw terras of tuinpad blijft het resultaat aanzienlijk langer dan wanneer u met een hogedrukspuit uw terras zou reinigen. Met een hogedrukspuit komt groene aanslag weer sneller terug, en bovendien is er dan veel meer inspanning en water nodig hetgeen weer slechter is voor het milieu. Onze borstels polijsten uw terras en zorgen ervoor dat de groeven tussen tegels niet leeg worden gespoten zodat u geen verzakkingen krijgt met scheve tegels.

Offerte aanvragen

Weten wat het kost om uw terras te reinigen? Vraag een intakesprek aan waarbij we kosteloos uw terras op komen meten. U ontvangt direct een prijsopgaaf.

[contact-form-7 404 "Not Found"]