Wij reinigen:

Reiniging van uw terras, oprit of bestrating. 

Zo doen we dat!

Wij reinigen elk materiaal en milieuvriendelijk

Heeft u een zeer groot terras of gewoon een klein tuinpad met groene aanslag? Wij reinigen in principe elk oppervlak en diverse materialen zoals natuursteen, klinkers, kunststof en bankirai. Nodig ons vrijblijvend uit voor het opmeten van uw terras, dan weet u gelijk wat de kosten zijn.

Onze projecten

Wij werken in regio Voorne-putten en Goeree-overflakkee. Benieuwd naar ons werk?

Bekijk projecten
terrasreiniging

Terrasreiniging tegels/natuursteen

Uw terrastegels of tuinpad weer als nieuw en zonder groene aanslag. Geschikt voor diverse steensoorten en zelfs kunststof.

terrasreiniging klinkers

Reiniging van (terras)klinkers

Ook voor gladde klinkers kan reiniging met onze borstelmachine voor geweldige resultaten zorgen. Uw oprit of tuinpad weer veilig en supermooi!

vlonders reinigen terras

Reiniging van houten vlonders en steigers

Houten vlonders en steigers worden weer als nieuw. Onze borstelmachine bereikt alle kleine hoekjes een gaatjes, ook voor hardhout en bankirai.

terrasreiniging mos en groene aanslag verwijderen

Verwijderen van mos en groene aanslag

Mos en groene aanslag verdwijnen langdurig door het polijsteffect van onze machine. We gebruiken alleen water en uw tegelvoegen blijven heel, waardoor verzakking wordt voorkomen

Offerte aanvragen

Weten wat het kost om uw terras te reinigen? Vraag een intakesprek aan waarbij we kosteloos uw terras op komen meten. U ontvangt direct een prijsopgaaf.

[contact-form-7 404 "Not Found"]